Monday, March 7, 2011

HOT tOPIX = COUPLE??

Aq Nak Tnya Kat Org yg Tgh Bace Skang Nih.....
(btol2 ko la org tuh,,)

Perlu ke Couple?? Dlm Usia yg Msih Muda a.k.a 16 (actually blom 16 taun pon)
   UITT,, jwab

Dlm Pmikiran yg agak RASIONAL + GILE2 SEMPOI Aq Nih Aq Rase X Pyah Kot,..
Btoi tak??

Dtg Skola Nak Blaja Bkannya Nak Pegang2 Tgn n Berkepit 6 jam..,,
(ayat aq nih mcm tujukan sesuatu kat seseorang kan,,)
<saper mkn cili dialah rase pdas ekk,,>  tapi aq tau kengkawan aq x mcm tu kan,..

NI ANTARA LIST ORG yg ANTI COUPLE =
1. ALIA SYAHIRA (of course laa,, daa citer pepanjang x kan sokong Couple kot..)
kiri : alia, kanan : farah

2. FARAH NABILLAH (aq rase dia anti Couple kot,,.. hehe )

3. ZAFIRA NAQUIAH (dia prnah ckp kat aq ari tu..)
<org yg aq maksodkan,, yg  brdiri pling kanan...>

WEY KORANG NOT BAD KOT KALO X DE COUPLE...
kiter GENG..haha

actually,, top 3 snarai yg kat atas nih,, demam J/K drama (bkan 2 je segale2 yg brkaitan dgn J/K lah..)
* J/K = J 4 Japan n K 4 Korea (kot2 ade yg skema x tau maksod .. haha)
* Aq Layan Citer Taiwan gak...(best kot)
WEY Korang Troskan Perjuangan Tgk CITER JEPUN N KOREA...

Anyeong / Sayounara....




4 comments:

  1. aku sokong ko..
    abis-abisan..
    tp cume ak nk btulkan
    Anti kapel ak bermaksud x nk kapel nan sape2
    bkn benci kt org kapel..
    arap ko btulkan..
    haha

    ReplyDelete
  2. hanasakai: ermm,, salah ekk.. btoi2 aq sokong..coz bdak2 kapel ni myakitkan mate aq je tapi dorang baekk,,
    mizz ila: sorry,, next time aq masok name ko (nak popular la tu.. hehe)

    ReplyDelete
  3. haha!!
    alia:nnti ramai plak yg org kapel x suka kt aku..
    diorg baek n kita bknnya anti depa mcm x ckp ke aper ke..
    just x suka KAPEL hahah

    ReplyDelete